Nk tau sma ada dia trima ke x Nashuha tu But overall I like it Lgi sy ske sbb ada nma sy Kalau dipanjangkan cerita ni pasti lagi best!

Akak bile akk nk buat cerpen yang terbaru? Bestlah cite2 akk nie Ria dn psngn slalu ad dlm mne mne cerpen. Btwbest. Kenapa aku ikut jalan ni? Dia sudah tersalah jalan. Jalan untuk balik ke rumah sewa sepatutnya ikut kiri tapi dia terjalan ikut kanan. Kalau ikut kanan terpaksa jalan jauh sedikit.

Sudahlah sunyi jalan tersebut. Tiba-tiba dia terdengar bunyi orang bergaduh di sebalik bangunan yang di hadapannya kini. Dia cuba mengintai. Dia terkaku. Tak dapat melarikan diri. Perempuan itu cepat-cepat membantu kekasihnya yang kena belasah. Tambahan pula kereta perempuan itu, cerminnya pecah.

Teruk juga. Dia betul-betul takut. Tolonglah gerak! Hati Nashuha merintih. Dia takut lelaki itu apa-apakan dia. Tubuh Nashuha ditolak ke dinding. Kini mata mereka saling bertentangan. Ya Allah besarnya lelaki ini! Makin takut yang Nashuha rasa. Padahal Nashuha yang tidak sedar, tubuhnya sememangnya kecil. Get the hell out!

cerpen kahwin paksa dirogol malam2

Berebut-rebut lelaki yang kena belasah itu dengan perempuan tadi mengutip duit tersebut. Inilah manusia yang gilakan duit tanpa mempedulikan lagi dosa dan pahala.

Lelaki itu fokus kembali pada Nashuha. Nashuha memandangnya dengan wajah yang takut.Kenapakah siisteri mesti meratapi kepergian seorg suami sedangkan itukan kemahuannya kerana egonya yg tinggi melangit. Betul tu, kak. Perempuan ni kekadang egonya terlalu tinggi. Kan dah tak sempat luahkan perasaan. Tu lah. Lampi betul Syaurah tu. Bagi clue nak pergi pun tak faham2.

Hanna Aleeya Tak semua cerita hanna buat sad ending tapi sad ending kerna ada jugak sbb bukan semua cerita berakhir dengan bahagia. Komen ja. Hanna terima. Lagi bagus kalau komen part kekurangan hanna sbb hanna kena banyak belajar. Insya-Allah akan terus berkarya. Tulisan RM memang gempak gila. In Sya Allah Hanna Aleeya akan jadi penulis terkenal suatu hari nnti.

Good Luck :. Hanna Aleeya. Penconteng yg bagus dan karya-ii nye pasti punya nilainya t'sendiri. Takut komen? Jangan risau. Gueh bukan raksasa makan orang. Gueh hanna Pages Home Cerpensss Mataku membulat. Aku tertungkap seketika.

Saat ini waktu bagaikan terhenti. Jantung juga begitu. Wajah sudah pucat seolah-olah tiada darah yang mengalir. Angin malam menyapa pipi. Tubuhku sedikit kesejukan. Ibu mendekatiku. Tangan milikku diraihnya sebelum mengelus lembut pipiku.

Cerpen kahwin paksa kerana mengandung

Riak wajahnya tenang menyorot anak mataku.Ahmad Ryan Danieal Reesya Adrianna Haridz Akashah Nia Azalea Air mata Reesya Adrianna lantas jatuh satu persatu membasahi pipi membuatkan Ahmad Ryan Danieal yang turut ada bersamanya jadi pelik dan tertanya-tanya apa yang telah berlaku sebenarnya. Reesya Adrianna masih diam tanpa menjawab. Tangisannya masih sama seperti tadi. Masih lagi menghibakan membuatkan Ahmad Ryan Danieal tambah resah dan kusut dibuatnya. Sungguh, dia tidak boleh melihat Reesya Adrianna menangis begitu!

Entah manusia mana yang telah membuat gadis itu bersedih sampai begitu sekali. Jiwanya meronta hebat untuk lekas tahu apa yang telah berlaku. Apa yang dah berlaku ni? Kau menangis sampai macam ni buat aku risau tau! Jom kita ke kereta dulu Reesya Adrianna menurut. Bagai lembu dicucuk hidung, langkahnya longlai mengikuti arah langkah kaki Ahmad Ryan Danieal ke kereta. Sisa air mata dipipinya diseka dengan hujung jari. Niatnya untuk membeli barang-barang persiapan perkahwinan petang itu terbatal secara automatik.

Ahmad Ryan Danieal terdiam. Pandangannya dibawa menatap sepasang mata redup yang telah basah dengan air mata di sebelahnya itu. Reesya Adrianna menundukkan wajahnya dan Ahmad Ryan Danieal dapat lihat betapa gadis itu sedang bersusah payah mengawal emosinya. Dia tahu, Reesya Adrianna tak mungkin main-main mengenai perkara penting itu. Tapi kenapa? Kenapa tak jadi? Seribu persoalan menerjah minda Ahmad Ryan Danieal minta dihuraikan.Sertai Kami di Facebook. Please Wait Seconds!!!

Jom Terjah!! Mia mengerling jam di dinding. Sudah jam 1 pagi namun kelibat suaminya masih belum kelihatan. Dia mengeluh perlahan. Sejak akhir-akhir ini suaminya amat sibuk. Dia bangun dari sofa untuk melangkah ke kamar tidurnya. Tidak lama kemudian dia mendengar pintu utama dikuak. Mia tunggu abang ke? Wajah Mia ditenung lama. Tapi abang lambat sangat balik. Elok je Mia nak masuk bilik,abang dah balik. Abang banyak kerja sangat di pejabat. Dia kasihan kepada isterinya.

Bukan dia sengaja hendak balik lewat malam begitu. Abang dah makan? Sayang tak mengantuk lagi? Tangannya lincah memicit-micit bahu Syafiq.

Kerja tak habis-habis. Kalau penat,rehat. Kerja tu boleh sambungkan. Sayang pun tahukan. Eh Ikin dah tidur ya? Dia tunggu abang sampai tertidur. Abang rindu sangat kat Mia.Kalau semua nak pasangan yg best Best giler arr You the best Congrate dik.

Akak baca cerpen2 adik berulang2 kali. Akak doakan berjaya diterbitkan Cerita yg best.

Film hot Korea tubuhku jadi pelunas utang suamiku

Story yg best dan awesome!!! Kite tkkn jumpe kesempurnaan dlm diri seseorg. Dan cite ni sweet sgt Post a Comment. Oh, Pengikut Setiaku!!! Ini kisah aku. Walaupun ambil masa untuk menyedari.

Sertai Kami di Facebook

I love you. Aku memandang pelik bapa saudaraku yang baru pulang dari kerja itu.

cerpen kahwin paksa dirogol malam2

Kursus kahwinlah. Pak Su belanja! Wajah yang kepenatan itu berseri kembali demi melihatku yang memberi tindak balas pada pertanyaannya tadi. Aku memuncungkan bibirku bersama dahi yang berkerut seribu. Nak ikut ke tak? Pak Su nak belanja tu! Bisik hatiku. Teman bakal Mak Su awak tu.

Nanti dia sorang-sorang. Kesian dia Segera terlayar di fikiranku bakal Mak Su aku yang pemalu tu. Kesian jugak kalau bakal Mak Su aku tu keseorangan sepanjang kursus kahwin tu. Lagipun, bagus jugak aku pergi sama. Aku pun kalau dari segi umur dah layak pergi kursus macam tu. Sweet 25 gitu! Pak Su belanja,kan! Pak Su Aril terlompat-lompat gembira sambil menepuk tangannya beberapa kali sebelum naik ke biliknya. Macam kera dapat bunga pun ye gak gayanya.

Harap umur je dah 34 tahun, tapi perangai macam budak-budak! Lain benar dengan Uncle Azfar walaupun sebaya. Cakap pasal Uncle Azfar aku sedikit tak suka.Zarif kemudian mengeluarkan sepucuk pistol dari beg sandang beliau dan menembak kepala Haikal.

Dy kemudian menembak kepala Zarah dan anaknya kemudian melepaskan tembakan terakhir di kepalanya sambil menyebut "ikhlas mencintai awak". The End. Bce dkt mne ye, ape tjuk dia booe share tak. Sye nk bce sbb yg ni tergntung. Sabtu, 29 April Cerpen kahwin paksa "Ikhlas mencintai awak! Part 1. Haikal berpaling menghadap isterinya dengan muka tegang.

Zarah menelan air liur yang terasa kesat kerana terkejut dengan suara suaminya. Zarah cuma diam untuk seketika sebelum membuka mulut. Walaupun berasa takut tapi dia beranikan juga untuk bersuara. Esok Zarah nak pergi klinik, sejak dua menjak ni Zarah asyik pening saja" terluah juga apa yang ingin di katakan kepada suaminya.

Mereka kahwin disebabkan permintaan mummy dan daddy Haikal yang ingin bermenantukan Zarah. Zarah terasa hati dengan kata-kata suaminya itu tapi dia cuba untuk bersabar kerana sejak akad nikah lagi dia sudah berazam untuk mencintai dan sabar dengan kerenah suaminya.

Haikal berlalu pergi meninggalkan bilik tidur mereka. Kedengaran pintu di hempas kuat oleh Haikal, sebaik saja pintu tertutup Zarah menghamburkan tangisannya ditepi katil. Sepanjang malam Zarah menangisi akan nasib diri nya. Tak tau pukul berapa, Zarah sudah pun terlelap ditepi katil ditemani air mata.

Seperti yang dijanjikan, hari ini Zarah pergi ke klinik seorang diri tanpa di temani suaminya. Masih dia teringat percakapan nya dengan Haikal pagi tadi. Zarah nak minta abang tolong hantarkan Zarah ke klinik jer.

Zarah janji balik nanti Zarah naik teksi ke rumah" pujuk Zarah pagi itu. Dia tidak terdaya untuk membawa kereta kerana kepalanya agak pening sedikit. Air mata Zarah bergenang di tubir mata, tapi Zarah tidak mau lelaki ini melihat dia menagis. Jadi dia menahan air mata nya dari terjatuh menuruni pipi. Zarah tak tau abang sibuk hari ini. Tapi Haikal langsung tak kesah tentang itu dan dia terus berlalu dari situ. Sesampai saja di depan klinik, Zarah turun dari teksi dan menuju ke pintu utama klinik tersebut.

Selesai mendaftarkan diri, dia di pinta untuk menunggu beberapa minit sehingga nama nya disebut. Tengah dia menunggu sebelum nama nya disebut. Fikiran nya melayang tentang kejadian 3 bulan lepas dimana dia dan Haikal disatukan dengan ikatan suci iaitu perkahwinan. Mummy nak qhal kahwin dengan pilihan mummy" ujar Puan Sri Hanis kepada anak sulungnya.Terima kasih lena likna kerana sudi meninggalkan komen di sini.

Cerita ni hanya rekaan semata-mata. Yg baik jdkan pengajaran, yg tak elok usah dijdkn ikutan. Terima kasih Sya Fah dan Ismaniza. Nikah tanpa cinta itu tak mustahil kerana perasaan itu juga boleh dilembutkan hari demi hari. Cinta selepas nikah itu yg paling afdal. Terima kasih ShaHaRin sudi bertandang dalam blog ni. Jumaat, 17 Jun Nikah Tanpa Cinta. Aish memerhatikan lelaki yang sedang berbual dengan rakan sekerja dengan pandangan kosong. Lelaki yang sudah hampir tiga tahun bergelar suaminya.

Aish menghela nafas panjang. Sepanjang bergelar suami dan isteri mereka ibarat orang asing. Sejak kecil, mereka berjiran. Bersekolah di tadika yang sama. Sekolah rendah dan kelas yang sama, dari darjah satu hingga darjah enam.

cerpen kahwin paksa dirogol malam2

Tingkatan satu hingga tingkatan enam dan akhirnya menuntut di Universiti yang sama dengan kuliah dan kursus yang sama. Aish tak tahu, dari mana nak memulakan kisahnya. Seingat Aish, keluarga mereka cukup rapat, tapi abah dan ibu Aish meninggal ketika Aish masih bersekolah rendah. Umur baru dua belas tahun, tapi Aish sudah ditunangkan dengan Azril. Sejak itu, dia dan Azril bermusuh.

Entah di mana silapnya. Aish rasa, Azril membenci dirinya kerana dia telah diambil untuk tinggal di rumah mereka selepas kedua ibu bapanya meninggal. Emak dan ayah Azril pula, tak mahu melepaskan Aish ke tangan orang lain, jadi ikatan pertunangan terus diikat dan Azril dan Aish diperintahkan agar menurut semua kehendak kedua orang tua. Mereka memang tak pernah bertegur sapa sejak kecil.

Kalau bertegur pun, pasti terjadi bunga-bunga pertengkaran. Hanya di depan kedua orang ibu bapa mereka saja, masing-masing tunjuk perangai baik.

cerpen kahwin paksa dirogol malam2

Berlakon yang lebihnya, dalam hati masing-masing, hanya Allah saja yang tahu.


Replies to “Cerpen kahwin paksa dirogol malam2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *